OVER HAAX

FORMULE VAN HAAX

Vertrouwen = Relatie x Reputatie

Een duurzame Relatie, die zwaar weer kan trotseren;
Een Reputatie gebaseerd op een professionele houding

ALEX SWAANS

Als  trainer ben ik in staat mensen te raken en in beweging te zetten. Hierdoor kan ik de Persoonlijke ontwikkeling ondersteunen waardoor mensen hun invloed en eigen verantwoordelijkheid vergroten, zodat zij meer vat en sturing op hun eigen bestaan krijgen.

Het uiteindelijke doel is het opstarten, stimuleren en ondersteunen bij anderen van de persoonlijke groei, die ik zelf ook heb doorgemaakt door de jaren heen en als zeer mooi en waardevol heb ervaren.

Uit mijn ervaring breng ik enerzijds de zachte componenten uit de groepsdynamica van de jeugdhulpverlening, anderzijds het rationele business-case denken van Projectmanagement en Consultancy in het internationale bedrijfsleven bij elkaar.

Mijn toegevoegde waarde ligt op het grensgebied Hard/Zacht binnen management. Via groepsdynamische processen veranderingen realiseren bij individuen en de organisatie.

In HAAX hebben wij  de samenwerking gezocht om continuïteit te kunnen waarborgen. Tevens kunnen wij door bundeling van netwerken adequater andersoortige expertise aanbieden ten bate van onze opdrachtgevers. We doen dit in nauwe samenwerking met onze business-partners en specialisten.